Winemakers Dinner 12.10.17

WINEMAKERS DINNER på FALSLED KRO

Torsdag den 12. oktober 2017


 

Winemakers Dinner
Torsdag den 12. oktober 2017 kl. 18.30

Torsdag 12. oktober har du mulighed for at komme til Winemaker’s Dinner
med Andy Cook fra Coume del Mas, Mas Cristine og Tramontane Wines
på Falsled Kro på Fyn.

Kl. 18.30 bydes du velkommen på Kroen med snacks og champagne og
herefter følger en 5-retters menu, som afrundes med kaffe og sødt.

Til middagen serveres en særligt sammensat menu med vine fra
hovedsageligt Coume del Mas, kommenteret af Andy Cook undervejs.

Den britiske winemaker Andy Cook er en af hovedbagmændene
bag tre af de mest spændende vinøse projekter i Roussillon;

Coume del Mas, som er at finde i den absolutte elite
indenfor produktionen af Banyuls, de søde,
Vins Doux Naturels, vine
*
Den lille negociant virksomhed Tramontane Wines,
som har fokus på enkeltdrue Vin de Pays vine
*
Mas Cristine, hvor fokus er enkeltdrue vine
i en saftig og imødekommende stil

Fælles for de tre domæner er at bevare fokus på ”la taille humaine” – de mindre produktioner, hvor relationen til vinen ikke forsvinder i mængderne af hektoliter.  

 

Pris DKK 995,- pr. person
 

 

 

 

 

 

 

 


Menu

Snacks og champagne
Cuvée Falsled Kro Brut, Locret-Lachaud, Hautvillers

*
Letrøget havaborre med persillecreme og spidskål
2013 Collioure Blanc Folio - Coume del Mas
*
Rødbedeterrin med trøffel og fermenteret hvidløg
2016 Côtes du Roussillon Le Grill Rouge - Domaine Mas Cristine
*
Vildtconsommé med brioche og andelevermousse
2014 Banyuls Blanc - Coume del Mas
*
Gråand med solbærsauce og svampe
2013 Collioure Rouge Quadratur - Coume del Mas
*
Figner og mørk chokolade
2014 Banyuls Galateo - Coume del Mas

*
Kaffe og petits fours

 

Reservation

Arrangementet og værelser bookes direkte hos Falsled Kro på
info@falsledkro.dk eller på 62 68 11 11.

Der ydes 30% rabat på værelsespriserne i forbindelse med dette arrangement.