Tak for alt, Per

TAK FOR ALT, PER …

En ny epoke tager sin begyndelse på Falsled Kro i disse dage. Kasper Hasse overtager det legendariske Molteni komfur og den gastronomiske stafet fra Per Hallundbæk,
og vil sammen med mig drive kroen videre i allerbedste Falsled Kro ånd.
Kasper har været Pers assisterende køkkenchef på kroen gennem de sidste 5 år, og har med sin kreativitet og kompromisløse tilgang til smag tegnet en stor del af kroens kulinariske udtryk.
Om end det er vemodigt at sige farvel til Per, der siden 2009 har drevet kroen sammen med mig og været køkkenets nagelfaste,
hårdtarbejdende kaptajn og navigatør, så er vi alle sikre på, at kursen for fremtiden er sat lige som den skal.

Vi ønsker Per held og lykke i de nye farvande – og jeg personligt siger af hele mit hjerte et stort og varmt tak for 20 års makkerskab,
deraf de sidste 9 år på Falsled Kro – om end tak kun er et fattigt ord i denne sammenhæng!  

Jeg og alle Falsled Krolinger bøjer os i støvet for dig, Per Hallundbæk – der er ingen over og ingen ved siden af.

Kroens ånd er for os alle en ære at forvalte. Huset, haven, historien og den smukke placering indgyder stolthed hos alle krolinger og stedets sjæl flyder i vores årer.
Derfor kan vi kun arbejde med den dybeste hjertelighed, omhyggelighed og respekt, så vores gæster fortsat kan opleve, at Falsled Kro er en omvej værd!

Og, Per, din ånd og sjæl vil for altid være i de gamle kromure sammen med de andre, som har givet deres hjerteblod til dette fantastiske sted.

Hjertelige hilsener,

Randi Schmidt
Falsled Kros direktør og kaptajn